Uitslag Drachtster Carillon Kroegentocht

Gisteren konden voor het eerst weer eens een fysieke drive spelen in Friesland. Wij kregen de indruk dat dit op zich een geslaagde dag was.

We hebben daarbij gebruik gemaakt van de Bridgemate II apparatuur en kregen vanaf het begin helaas te maken met diverse technische problemen ondanks een goede voorbereiding. Na de laatste ronde lukte het niet om alle basisstations in het rekencentrum uit te lezen. Dit gaf wat onbekende foutmeldingen. Hiervoor neemt de wedstrijdleiding morgenochtend contact op met de NBB. Alle informatie is in de apparatuur opgeslagen, we moeten het daar alleen goed uit zien te krijgen. Daarnaast is er nog een achterstand van handmatige correcties en registraties op te pakken. We hopen in de loop van dinsdag met een uitslag te komen.
U moet dus even geduld hebben.

Zodra de wedstrijdleiding de uitslag heeft kunnen maken zal deze ook worden doorgestuurd naar de bij de organisatie bekende mail adressen.

In de foyer zijn de horeca bonnen en een bridge weekend in het Asteria hotel verloot onder de aanwezigen. De geldprijzen worden later overgemaakt naar de bankrekening waarvan we het inschrijfgeld hebben ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *